Bartın Sel : R Lfvlukmtz2pm : Bartın'da sele kapılan çocuk kayboldu.

Bartın Sel : R Lfvlukmtz2pm : Bartın'da sele kapılan çocuk kayboldu.. Afet ve durum yönetimi merkezi tarafından yapılan yazılı açıklamada, özellikle amasra ve. Çok sayıda ev, iş yeri sular altında kalırken, sel sularına kapılan araçlar. Teknik rapor ve basın bildirisi. Bartın'ın hasankadı beldesinde etkili olan yoğun yağış sele neden oldu. Bartın'da gece etkili olan sağanak yağış sele neden oldu.

Daha önce de yaşanan çeşitli taşkınlar ve özellikle 1998 yılında yaşanan sel felaketi sebebiyle. Bartın kurucaşile ve amasra ilçelerinde etkili olan sağanak yağış sonrasnda taşan dereler sele neden oldu. Kurucaşile belediye başkanı mehmet zihni i̇lçemize bağlı tekkeönü köyünde derenin taşması nedeniyle sel suları 1 metre kadar yükseldi. Bartın kent merkezi ve ilçelerinde etkili olan. Bartın'da yaşanan sel felaketinde 164 vatandaşın kurtarıldığı, 461 konut ve 72 iş yerinin hasar gördüğü bildirildi.

Bartin Da Buyuk Sel Felaketi Manset Gazetesi Bartin Haberleri Bartin Haber Kaynagi
Bartin Da Buyuk Sel Felaketi Manset Gazetesi Bartin Haberleri Bartin Haber Kaynagi from bartinmanset.com
21 mayıs 1998 yılında yaşadığımız sel felaketinin üzerinden tam 22 yıl geçmiş. Bartın kent merkezi ve ilçelerinde etkili olan. Hasankadı beldesi eskiemirler köyünde dün etkili olan aşırı. 21 mayıs 1998'de bartın'da 3 gün süren etkili yağış nedeniyle bartın çayı 10 metre yükselmiş, şehrin yüzde 70'i sular altında kalmıştı. Kurucaşile belediye başkanı mehmet zihni i̇lçemize bağlı tekkeönü köyünde derenin taşması nedeniyle sel suları 1 metre kadar yükseldi. Bartın kurucaşile ve amasra ilçelerinde etkili olan sağanak yağış sonrasında taşan dereler sele neden oldu. Bartın kurucaşile ve amasra ilçelerinde gece saatlerinde başlayan sağanak yağmurun dereleri taşırması sonrasında sel meydana geldi. Bartın`ı etkisi altına alan kar ve yağmur, soğuk hava ile etkisini sürdürüyor.

Bartın'da gece etkili olan sağanak yağış sele neden oldu.

Bartın'da etkili olan sağanağın ardından sele kapılarak hayatını kaybeden 70 yaşındaki i̇smail çeliktaş'ın cenazesi. Bartın'da etkili olan şiddetli yağışlar sonrası yaşanan sel felaketinde korku dolu anlar kameralara yansıdı. Kuvvetli yağış uyarısı günlerdir meteoroloji tarafından yapılıyordu. Bazı araçlar sel sularında mahsur kaldı. Mahsur kalanlara saatler sonra ulaşıldı. Bartın'da yaşanan sel felaketinde 164 vatandaşın kurtarıldığı, 461 konut ve 72 iş yerinin hasar gördüğü bildirildi. İstanbul'a giden otobüsteki 47 yolcu, sel suları nedeniyle mahsur kaldı. Kastamonu'nun cide i̇lçesi'nden i̇stanbul'a giden yolcu otobüsü, bartın'ın amasra i̇lçesi'ne bağlı göçgündemirci köyü mevkii'nde yükselen sel suları nedeniyle mahsur kaldı. Bartın'da sele kapılan çocuk kayboldu. Bartın'da gece etkili olan sağanak yağış sele neden oldu. Bartın'ın kurucalişe ilçesi, tekkeönü köyü ile amasra ilçesine bağlı göçgündemirci köyünde etkili olan sağanak yağmur nedeniyle dereler taştı. Bartın kurucaşile ve amasra ilçelerinde gece saatlerinde başlayan sağanak yağmurun dereleri taşırması sonrasında sel meydana geldi. Afet ve durum yönetimi merkezi tarafından yapılan yazılı açıklamada, özellikle amasra ve.

Bartın kurucaşile ve amasra ilçelerinde etkili olan sağanak yağış sonrasında taşan dereler sele i̇stanbul'a giden otobüsteki 45 yolcu, sel suları nedeniyle mahsur kaldı. 11 yaşındaki bir çocuk sel sularına kapılarak kayboldu. Bugün 1998 sel felaketinin 22. Bartin'da, yağmur ve eriyen kar sularının etkisiyle kentin içinden geçen ırmak taşma irmak kenarındaki çay bahçelerinin bir kısmı su altında kaldı. Kuvvetli yağış uyarısı günlerdir meteoroloji tarafından yapılıyordu.

3sh57 Cswwpcm
3sh57 Cswwpcm from www.duzcepusula.com
Kuvvetli yağış uyarısı günlerdir meteoroloji tarafından yapılıyordu. Bartın kurucaşile ve amasra ilçelerinde gece saatlerinde başlayan sağanak yağmurun dereleri taşırması sonrasında sel meydana geldi. Bartın'da sele kapılan çocuk kayboldu. Bartin kozcağız hasankadı beldesinde yaşanan sel felaketi'nde mahsurkalma anlarımız. Bartın, sağanak yağmur nedeniyle adeta felaketi yaşıyor! Bartın'da etkili olan sağanağın ardından sele kapılarak hayatını kaybeden 70 yaşındaki i̇smail çeliktaş'ın cenazesi. Bartın'da yaşanan sel felaketinde 164 vatandaşın kurtarıldığı, 461 konut ve 72 iş yerinin hasar gördüğü bildirildi. İstanbul'a giden otobüsteki 45 yolcu sel suları sebebi ile'de mahsur kaldılar.

Bartın valisi nusret dirim otobüsün çevresindeki yaklaşık 1 kilometrelik alanında suyla kaplı olduğunu belirterek şöyle anlattı.

Kurucaşile belediye başkanı mehmet zihni i̇lçemize bağlı tekkeönü köyünde derenin taşması nedeniyle sel suları 1 metre kadar yükseldi. Bartın kurucaşile ve amasra ilçelerinde etkili olan sağanak yağış sonrasında taşan dereler sele i̇stanbul'a giden otobüsteki 45 yolcu, sel suları nedeniyle mahsur kaldı. Ev ve iş yerlerini su bastı. Bartin'da, yağmur ve eriyen kar sularının etkisiyle kentin içinden geçen ırmak taşma irmak kenarındaki çay bahçelerinin bir kısmı su altında kaldı. 21 mayıs 1998 yılında yaşadığımız sel felaketinin üzerinden tam 22 yıl geçmiş. Bazı araçlar sel sularında mahsur kaldı. Bartin kozcağız hasankadı beldesinde yaşanan sel felaketi'nde mahsurkalma anlarımız. Mahsur kalanlara saatler sonra ulaşıldı. Bugün 1998 sel felaketinin 22. İki köye ulaşım sağlayan köprüler yıkıldı, su baskınları yaşandı. Bartın kurucaşile ve amasra ilçelerinde gece saatlerinde başlayan sağanak yağmurun dereleri taşırması sonrasında sel meydana geldi. Valilik sel ve heyelan uyarısı. Bartın kent merkezi ve ilçelerinde etkili olan.

Bartın kent merkezi ve ilçelerinde etkili olan. Mahsur kalanlara saatler sonra ulaşıldı. Bartın'da yaşanan sel felaketinde 164 vatandaşın kurtarıldığı, 461 konut ve 72 iş yerinin hasar gördüğü bildirildi. Bartın kurucaşile ve amasra ilçelerinde etkili olan sağanak yağış sonrasnda taşan dereler sele neden oldu. Daha önce de yaşanan çeşitli taşkınlar ve özellikle 1998 yılında yaşanan sel felaketi sebebiyle.

R Lfvlukmtz2pm
R Lfvlukmtz2pm from i12.haber7.net
21.06.2019 14:43 | son güncelleme: Bartın kurucaşile ve amasra ilçelerinde etkili olan sağanak yağış sonrasnda taşan dereler sele neden oldu. İki köye ulaşım sağlayan köprüler yıkıldı, su baskınları yaşandı. Bartın'da yaşanan sel felaketinde 164 vatandaşın kurtarıldığı, 461 konut ve 72 iş yerinin hasar gördüğü bildirildi. Bartın valisi nusret dirim otobüsün çevresindeki yaklaşık 1 kilometrelik alanında suyla kaplı olduğunu belirterek şöyle anlattı. Bartin kozcağız hasankadı beldesinde yaşanan sel felaketi'nde mahsurkalma anlarımız. Kastamonu'nun cide i̇lçesi'nden i̇stanbul'a giden yolcu otobüsü, bartın'ın amasra i̇lçesi'ne bağlı göçgündemirci köyü mevkii'nde yükselen sel suları nedeniyle mahsur kaldı. Çok sayıda ev, iş yeri sular altında kalırken, sel sularına kapılan araçlar denize sürüklendi.

21 mayıs 1998'de bartın'da 3 gün süren etkili yağış nedeniyle bartın çayı 10 metre yükselmiş, şehrin yüzde 70'i sular altında kalmıştı.

Bartin kozcağız hasankadı beldesinde yaşanan sel felaketi'nde mahsurkalma anlarımız. Bartın kurucaşile ve amasra ilçelerinde etkili olan sağanak yağış sonrasında taşan dereler sele i̇stanbul'a giden otobüsteki 45 yolcu, sel suları nedeniyle mahsur kaldı. 21.06.2019 14:43 | son güncelleme: Bartın, sağanak yağmur nedeniyle adeta felaketi yaşıyor! Bartın'da yaşanan sel felaketinde 164 vatandaşın kurtarıldığı, 461 konut ve 72 iş yerinin hasar gördüğü bildirildi. Bartın'da yaşanan sel felaketinde 164 vatandaşın kurtarıldığı, 461 konut ve 72 iş yerinin hasar gördüğü bildirildi. Bartın'da etkili olan şiddetli sağanak bazı bölgelerde sele yola açtı, araçlar sürüklendi, çok sayıda iş yeri sel nedeniyle ahşap bir evin büyük bölümü yıkıldı, evdeki yaşlı bir kadın da sel sularına kapıldı. Bazı araçlar sel sularında mahsur kaldı. 21 mayıs 1998'de bartın'da 3 gün süren etkili yağış nedeniyle bartın çayı 10 metre yükselmiş, şehrin yüzde 70'i sular altında kalmıştı. Bartın'da gece etkili olan sağanak yağış sele neden oldu. Kurucaşile belediye başkanı mehmet zihni i̇lçemize bağlı tekkeönü köyünde derenin taşması nedeniyle sel suları 1 metre kadar yükseldi. Bugün 1998 sel felaketinin 22. Ev ve iş yerlerini su bastı.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama